Ook vanuit Heumen heeft een nieuwe ondernemer zich aangesloten bij de Kracht van Lokaal: Twinkel Baby Spa.

Twinkel Baby Spa heeft sinds maart 2019 haar deuren geopend aan de Dorpstraat in Heumen. Een prachtige locatie waar onderneemster Jennifer baby’s en hun ouders laat stralen. Want bij Twinkel Baby Spa draait alles om het kleinste geluk. Op deze plek is het mogelijk om baby’s heerlijk te laten ontspannen in een rustgevende omgeving. De babyspa is geschikt voor baby’s vanaf 4 weken tot 1 jaar oud. De babyspa zorgt voor rust en plezier maar dat niet alleen…. De babyspa helpt ook bij het verminderen van slaapproblemen en krampjes én bij het stimuleren van groei.

Naast de babyspa geeft Jennifer ook cursussen in babymassage en (wobbel)yoga. Jennifer: ‘Ik leer ouders hoe ze hun pasgeboren kindje heerlijk kunnen masseren en hoe ze samen leuke en ontspannen yoga – oefeningen kunnen doen’. Ondanks dat de Twinkel Baby Spa inmiddels door veel kersverse ouders gevonden wordt, was het voor Jennifer geen makkelijke start: ‘Ik had net een week mijn deuren geopend en toen brak Corona uit en moest ik mijn deuren weer sluiten. Dat was een enorme tegenslag’. Maar ondernemend als Jennifer is ging ze niet bij de pakken neerzitten en zocht ze naar alternatieve opties. ‘Ik ben de cursus babymassage online gaan aanbieden. Met een camera ben ik aan de slag gegaan en heb ik alle lessen zelf opgenomen. Zo kon ik ouders toch iets bieden’. Daarmee laat deze jonge onderneemster als geen ander zien hoe creatief ondernemen zorgt voor nieuwe kansen. We zijn dan ook blij dat Jennifer zich heeft aangesloten bij de Kracht van Lokaal!

Wil jij ook jouw baby zien stralen en op een fijne manier laten ontspannen? Ga naar de website en je kunt direct jouw floatsessie inplannen. Ook leuk: Jennifer verkoopt ook cadeaubonnen: een origineler kraamcadeau of cadeau voor de feestdagen bestaat er niet.