Nicole Kersten en Marlies Schumans zijn in 2017 hun winkel LEV-Mode in winkelcentrum Malden gestart. Marlies en Nicole volgden beiden de opleiding ‘Retail textiel’, hebben een passie voor mode en kunnen je dan ook prima adviseren voor een feestelijke outfit. “Ons motto is een goed en eerlijk advies, waarbij je misschien ook eens wat past wat je zelf niet had bedacht. December vind ik de leukste maand en dan is het altijd supergezellig in onze winkel. Fantastisch dat we na twee jaar van lockdowns weer open kunnen zijn voor de feestdagen. De corona-periode heeft veel impact gehad, maar gelukkig zijn de klanten ons trouw gebleven. Daar zijn we hen heel dankbaar voor. Ik word er echt emotioneel van”, vertelt Nicole.

Bij LEV-mode vind je leuke en stijlvolle truien, onder het motto: ‘met een leuke warme trui kan de verwarming een graadje lager’. De wintercollectie is minder basic, het mag allemaal net iets meer zijn. “Wij proberen in onze winkel voor onze klanten wel altijd een mooie mix aan te bieden. Dus ook meer effen kleuren en iets meer ingetogen. Mode geeft uitdrukking aan je gevoel en laat zien hoe je in het leven staat. Het maakt niet uit of je dertig, zestig of tachtig jaar bent. Wij zeggen altijd: je bent maar een keer jong, trek iedere dag iets gezelligs aan!”

“We zien dat het weer gezellig druk is in ons winkelcentrum. De Kracht van Lokaal heeft er positief aan bijgedragen dat klanten meer dan ooit de plaatselijke winkels weten te waarderen. We hebben ons bewust aangesloten bij de Kracht van Lokaal, want ze werken goed met de gemeente samen in het belang van de winkeliers. We merken ook het effect van de Kracht van Lokaal-campagne. De mensen zijn echt wakker geschud om zoveel mogelijk lokaal te kopen. We hebben in Malden een prachtig winkelcentrum dat alleen maar kan bestaan, omdat er zoveel diversiteit is in het winkelaanbod. Tijdens de lockdown stonden klanten vaak letterlijk met hun neus voor een gesloten winkeldeur. Men besefte dat zo’n uniek en gevarieerd winkelcentrum zeker geen vanzelfsprekendheid is. Er is echt een bewustwording op gang gezet, mensen kopen bewuster bij een plaatselijke winkel en het lijkt wel of we zijn herontdekt. In de feestmaand hangt er een extra gezellige sfeer in het winkelcentrum.

Ondanks dat iedereen druk is met de feestvoorbereidingen, is het ook een tijd van ontspannen en genieten. Ook voor ons een mooie periode om ons weer op te laden voor een positief en modieus 2023. Mode is een feest, dat je iedere dag kunt vieren. Kom en geniet van onze prachtige feest- en wintercollectie!

www.lev-mode.nl / facebook@levmodemalden