Dennis Cornelissen zit al 31 jaar in het schildersvak. Na 25 jaar loondienst kriebelde het toch om een eigen bedrijf te starten en sinds 2016 is Deco Schilderwerken een feit. Dennis verhuisde 2,5 jaar geleden met zijn gezin vanuit Wijchen naar Heumen, nam zijn bedrijf ook mee en voelt zich al helemaal thuis in onze mooie gemeente.

Niet helemaal toevallig is zijn buurman Michael Limbach, een hele actieve ondernemer in onze gemeente en aangesloten bij Kracht van Lokaal. Bij de borrel nam Michael Dennis mee om kennis te maken met de campagne van Kracht van Lokaal. Dennis sloot zich gelijk aan. Hij woont en werkt in gemeente Heumen. Hij voert vooral particuliere opdrachten uit dicht bij huis, van het schilderen van de buitenmuren van een huis, tot het houtwerk en schilderwerk aan de binnenkant van een huis.

Nu in deze regenachtige periode is het ideaal om binnen in huis te schilderen of te behangen. Wist je dat Dennis veel meer doet dan schilderen? Hij kan een heel nieuw raam zetten, houtrot repareren, onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, kitten/afdichten om het vervolgens af te werken met mooi schilderwerk. Goed schilderwerk maakt de uitstraling van een huis. Hij werkt met professionele merken en materialen zoals Trimetal en Sikkens. Het verschil zit hem in de samenstelling van de componenten waardoor jouw schilderwerk er weer jaren tegen kan in weer en wind!

Dat Dennis bekwaam is, kun je aan zijn eigen huis zien. Dat heeft hij natuurlijk helemaal zelf geschilderd. De muren waren eerst gewoon rood van bakstenen, en zijn nu in lichte kleuren geverfd. Je herkent het niet meer terug. Alle vakdiploma’s heeft hij ook in bezit waarmee hij laat zien dat hij een echte vakman is.

Heb jij ook een huis waar het schilderwerk nodig gedaan moet worden? Kijk dan eens op de site van Dennis. Hij is een lokale ondernemer en zit om de hoek. Dat is superhandig, geen reistijd en reiskosten en hij kan zo even langsrijden als het nodig is.

Website: https://decoschilderwerken.nl/