Ook de eigenaren van HARM’s Hoeve zijn lid van Kracht van Lokaal.
Pierre, Jessica en Fenna vertellen over hun mooie bedrijf en heten je van harte welkom!
HARM’s Hoeve is een belevenisboerderij, boerderijwinkel en lunchroom met terras aan de Westerkanaaldijk in Malden. Ze zijn het gehele jaar door geopend.
De belevenisboerderij HARM’s Hoeve is geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Het leuke is: de toegang is gratis.
De meisjes en jongens kunnen er de koeien en varkentjes voeren, kalfjes en lammetjes de fles geven en naar hartenlust aaien. Ook kunnen de kinderen rondkoetsen op een speelgoedtractor. Terwijl de kinderen zich in de gezonde buitenlucht heerlijk vermaken, kijken pa en ma vanuit de lunchroom toe onder het genot van een kop koffie met gebak. Voor de kleintjes is er binnen overigens ook een vrolijke speelhoek met boerderijspeelgoed.
Pietenontbijt
Voor de feestdagen heeft HARM’s Hoeve heel wat op het programma staan. Komend weekend en het weekend erop is er een gezellig Pietenontbijt. Je kunt je hier nog voor inschrijven! De ontbijt-Piet zorgt voor de vrolijke (peper)noot en deelt pakjes uit.
Kerst-Inspiratiemarkt
Op 14 december is er een Kerst-inspiratiemarkt. Er staan dan kraampjes met kerstgeschenken en hapjes. Bovendien kun je volop inspiratie opdoen voor je eigen kerstdiner! Buiten bij de vuurkorven geniet je van een glaasje Glühwein of warme chocomel en klinkt nostalgische kerstmuziek. Ter plekke kun je ook bestellingen doen voor je eigen feestmenu tijdens Kerst of Nieuwjaar. Iedere dag kunnen honderden bezoekers het dierenwelzijn op de boerderij met eigen ogen ‘keuren’. Het vlees verwerkt het HARM’s Hoeve team helemaal zelf en zo hebben ze alles in eigen hand.
Relatiegeschenken
HARM’s Hoeve biedt ook geschenk- en relatiepakketten aan voor zakelijk en privé. Voor ieder budget is er een verrassend pakket. Het kan één pakket zijn voor een bekende of familielid, maar aan bedrijven worden ook tot wel 300 kerstpakketten geleverd met lokale producten. Het team van HARM’s Hoeve wenst iedereen alvast fijne kerstdagen en een fantastisch 2023!
Meer informatie: www.harmshoeve.nl