Bij de ingang van Fysiotherapiepraktijk Medical Training vind je nu ook de sticker van De Kracht van Lokaal op de deur. Deze sticker laat zien dat ondernemers meedoen aan de campagne van De Kracht van Lokaal. Zo wordt de campagne beter zichtbaar, maar ook de ondernemers binnen onze gemeente Heumen. Hiermee wordt heel duidelijk dat we een groot aanbod van diensten, producten, en service hebben dat binnen handbereik is. Dat moet zo blijven natuurlijk, samen zorgen we ervoor dat onze dorpen leefbaar blijven. Steun de lokale ondernemers, koop lokaal!

Wist je dat MTM veel meer doet dan alleen gespecialiseerde fysiotherapie of behandelingen? Inmiddels is het een praktijk waar meerdere specialismen bij elkaar aangesloten zijn om mobiliteit en gezondheid te bevorderen, midden in het centrum van Malden. Er is onder andere een groot aanbod aan lessen zoals Perfect Pilates, Hardlopen en Medische Fitness waar je voor kunt inschrijven. Ook kun je er terecht voor kinderfysiotherapie of psychosomatische fysiotherapie (fysiotherapie bij stress-gerelateerde klachten).

Daarnaast zijn specialisten van Medical Training Malden ook druk bezig om thuiswerkplekken op de juiste manier in te richten zodat je ook thuis goed zit achter je scherm. Dat kan via jouw werkgever, maar je kunt ook zelf een afspraak maken om te kijken of jouw werkplek op de juiste manier is ingericht.