Jaspers Montage is een jong, groeiend bedrijf in Heumen. Ramon Jaspers startte zijn eigen bedrijf in 2018 na jarenlang werkzaam te zijn geweest in het vak. Je kunt er terecht voor alles wat je maar kunt verzinnen op het gebied van montage- of reparatiewerkzaamheden aan je huis.

Jaspers Montage werkt heel breed en is voor bijna al je klussen in en om je huis inzetbaar. Zo kun je denken aan:

  • Zonnepanelen
  • Zonwering
  • Elektra werkzaamheden
  • Kleine verbouwingen

Wist je dat de klanten van Jaspers voor 95% uit onze eigen gemeente Heumen komen? Ramon is een echte lokale ondernemer. Hij werkt samen met andere lokale ondernemers bij grote projecten en zet zich in voor het dorp. Juist via-via komen ze steeds weer bij andere woningen terecht waar iets aan moet gebeuren. Juist omdat Jaspers zo lokaal actief is als ondernemer, was het logisch om na de borrel van Kracht van Lokaal direct actie te ondernemen en aan te sluiten bij het initiatief.

Ook voor een badkamer draait Jaspers zijn hand niet om. Inmiddels heeft Ramon een team van vakmensen om zich heen gebouwd zodat ze de grote vraag op dit moment naar opdrachten kunnen blijven leveren. In deze tijd verbouwen veel inwoners hun woning en is de hulp van Jaspers hard nodig. Je wilt ten slotte zeker weten dat de verbouwing kwalitatief goed gebeurt volgens de geldende normen.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een aparte tak  van sport waar Jaspers sterk in is. Zo monteren ze zonnepanelen op daken, maar ze kunnen ook het hele traject verzorgen, van een heel nieuw dak tot aan de stroom die uit de zonnepanelen komt naar je woning toe. Misschien ben je ze al een keer tegen gekomen, voor het zonnepanelenproject van gemeente Heumen leggen zij ook de zonnepanelen.

Mocht je hulp nodig hebben bij een klus, neem gerust contact op met Ramon. Klik hier voor de website. Of neem telefonisch contact met hem op: 06 81 19 74 54