Joice Kroes-Jaspers is een echte lokale Heumense ondernemer en werkt al lang in onze regio. Toen ze bij de borrel van Kracht van Lokaal in De Zon was, bedacht ze zich geen moment en sloot zich ook aan bij de campagne. ‘Samen kunnen ondernemen en mooie dingen organiseren om het dorp levendig houden is het leukste wat er is’, aldus Joice.

Specialist in het kappersvak

Joice is een echte specialist in het kappersvak. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring door in het verleden bij verschillende salons in de regio te werken. Inmiddels heeft ze ruim 8 jaar haar eigen vertrouwde salon aan huis in Heumen, waar ze een grote vaste klantenkring heeft. Ze heeft flexibele openingstijden en geen 9 tot 5 mentaliteit. Gaat het niet om naar de salon te komen, dan komt Joice gewoon aan huis bij haar vaste klanten. Zowel kinderen als volwassenen worden door Joice geknipt. Kleuren, highlights, watergolven of permanten, alles is mogelijk.

LiVage haarwerken

Joice is altijd bezig met de ontwikkeling van haar salon. Zij rondde in de coronatijd, toen haar salon ook dicht moest vanwege de coronamaatregelen, de opleiding ‘haarwerker’ af. Nu mag ze met LiVage haarwerken ook mensen helpen die een pruik of haarwerk nodig hebben. Dat kan nodig zijn als je chemo ondergaat, alopecia hebt, hormonale invloeden, of om een andere reden haaruitval hebt. Je haar verliezen is altijd ingrijpend.

Een haarwerk aanmeten

Joice begint met een persoonlijke kennismaking en ze informeert je graag over een haarwerk of een haarstukje. Ze legt verschillende opties uit en je krijgt de verschillen en voor- en nadelen van de synthetische en echt haar-haarwerken te weten. In overleg bestelt Joice voorbeelden in het juiste model, lengte en kleur om in een vervolgafspraak te kunnen bekijken, voelen en passen. Uit deze passessie komt er een top haarwerk dat Joice eventueel nog kan aanpassen. Daarnaast krijg je informatie over de juiste hoofdhuidverzorging en deze verzorgingsproducten zijn altijd op voorraad bij Joice in haar salon. Net zoals accessoires zoals mutsjes en slaapmutjes in diverse modellen en kleuren.

Omdat Hairfantasy Joice SEMH gecertificeerd is, betekent dat dat u recht heeft op de maximale vergoeding van uw zorgverzekeraar. Ze heeft contracten met alle zorgverzekeraars en kan indien gewenst ook de declaratie verzorgen. Wat een superfijne service is dat! Zo kan Joice haar klanten hun zelfvertrouwen weer terug geven met een mooie haardos.

Ben je ook benieuwd naar haar mooie salon, of toe aan een andere coupe? Neem dan contact op met Hairfantasy Joice.