Eind oktober kwamen de ondernemers van Kracht van Lokaal voor het eerst bij elkaar in Café De Zon in Overasselt. Ruim dertig ondernemers waren aanwezig om kennis te maken met de campagne van Kracht van Lokaal en met elkaar.
Ronald Jansen van De Zon trapte af als gastheer en vertelde over ondernemen tijdens de afgelopen coronaperiode. Wethouder Maarten Schoenaker van Gemeente Heumen was ook aanwezig. Lokaal ondernemen is ontzettend belangrijk, juist nu. Het is mooi om te zien hoe creatief en ook actief onze lokale ondernemers zijn. Leuke activiteiten voor de inwoners worden samen met onze lokale ondernemers georganiseerd. Zoals de Maasmarkt in september, de Smaakmarkt eind oktober, en ook allerlei kerstactiviteiten tijdens de decembermaand. Zonder de inzet en inbreng van de ondernemers is er veel minder mogelijk. Marijke Sijbrands van Ondernemersvereniging Gemeente Heumen lichtte de campagne toe en waarom lokaal ondernemen zo ontzettend belangrijk is en blijft.
Er waren ook veel ondernemers die nog niet eerder waren aangehaakt, om meer over Kracht van Lokaal te weten te komen. Aan het einde van de avond hebben zeven nieuwe ondernemers zich aangesloten bij de campagne. Wat een mooie afsluiting!