Tobi de Hair heeft een bijzonder bedrijf in montage en lastechniek van RVS en staal in Overasselt. Hij is gespecialiseerd in leidingen en systemen in de voedingsindustrie en pharmaceutische industrie. In deze branche vraagt het om een andere techniek en schoon werken volgens certificeringen. Hij werkt voor bedrijven zoals Pharmatec orbitalwelding bij MSd in Oss/Boxmeer en Kropman of Henstek als bijv lasser en of pijpfitter.

Ook lokaal is hij erg actief, hij werkt samen met Patrick van Melis (van Melis installatie-techniek) en heeft bij de nieuwe bakkerij van Derks de gasleiding gemaakt voor de ovens. Daarom is de campagne van Kracht van Lokaal ook zo’n mooi initiatief zegt hij, samen helpen we elkaar.

Daarnaast maakt hij ook RVS design frames voor eettafels of reclamezuilen. De mogelijkheden van RVS laswerk en staal zijn eindeloos. Onlangs maakte hij nog een mooi kunstwerk voor het bedrijf van Joep Peters.

Alle opdrachten zijn maatwerk, en bijna alles is mogelijk geeft Tobi aan. Hij heeft een eigen werkplaats tot zijn beschikking, maar werkt ook veel op locatie bij klanten. De juiste certificeringen hiervoor zijn allemaal in orde. Zo werkt  hij alleen volgens de TIG-methode van lassen. Dat is veel schoner en veiliger dan het gangbare MIG-MAG lassen. Zeker bij het bouwen of aanpassen van cleanrooms is dat belangrijk.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Tobi de Hair: tobidehair@hotmail.com