In hartje Overasselt ligt de praktijk van Denise de Wan, Op en Top Voet. Denise is erg blij dat ze na een lange periode van sluiting door de lockdown nu weer open mag. Ook al mochten we medische voetverzorging wel blijven uitoefenen, nu mag de praktijk waar zowel volwassenen als kinderen terecht kunnen weer volledig open. Naast de noodzakelijke medische verzorging voor uw voeten is het soms ook lekker om een voetarrangement met verzorging en ontspannende voet en beenmassages te boeken.

Denise zag al vaker de uitingen van Kracht van Lokaal voorbij komen en besloot zich ook aan te melden. Juist met haar praktijk midden in een dorp vol ondernemers is lokaal samenwerken ontzettend belangrijk. Klanten komen veelal dichtbij huis uit het dorp natuurlijk. Het is altijd fijn om met voetproblemen niet ver te hoeven reizen om geholpen te kunnen worden.

De praktijk van Op en Top Voet is aangesloten bij ProVoet, en Denise blijft zich steeds verder specialiseren. Ze heeft al eerder een speciale opleiding voor kindervoeten gevolgd omdat een babyvoetje of een kindervoet totaal anders is dan een volwassen voet. Momenteel is ze bezig met de speciale opleiding Oncologische VoetVerzorger (OVV). Chemotherapie heeft een negatief effect op voet(zenuwen) huid en nagels. Daardoor ontstaan bij mensen die chemo ondergaan vaak ernstige voetproblemen. Door haar specialisatie kan zij hen daarbij adequaat helpen met een gespecialiseerde voetverzorging.

Wist u dat er nu een leuke aanbieding is bij Op en top voet? Er is een speciaal wandelpakketje samengesteld voor de wandelaar. In dit pakket zit wandelwol, wandelhout en sokjes, hierbij krijgt u gratis een tekenkaart Zo gaat u goed voorbereid op pad !

U bent van harte welkom in de praktijk of bekijk de nieuwe website voor meer informatie!