Ook ondernemer Richard Berns van DMprintmedia uit Malden sloot zich aan bij de Kracht van Lokaal. Deze grafische onderneming is gelegen aan de Ambachtsweg en valt op door de unieke manier waarop moderne druktechnieken en ambachtelijkheid worden gecombineerd. Richard is zelf grafisch specialist en 17 jaar eigenaar, waarbij de klant in het middelpunt staat met een team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers.

DMprintmedia is voor MKB en Overheid een betrouwbare partner, zo ook voor Winkelcentrum Malden die met veel enthousiasme een grote afnemer is bij Richard. Ook de TOPIC wordt door DMprintmedia volledig verzorgd, een mooi glossy magazine voor alle inwoners in gemeente Heumen over lokale onderwerpen, onze omgeving, mooie producten, restaurants en ondernemers. Een mooi voorbeeld van samen lokaal ondernemen waar wij als Kracht van Lokaal ook erg blij mee zijn.

DMprintmedia  biedt u een uitgebreid assortiment aan druk- en printwerk en sign, denk aan promotiemateriaal, banners, autobelettering of doming stickers, maar ook voor een aparte vorm van drukwerk zijn er tal van mogelijkheden.

DMprintmedia staat borg voor uitstekende kwaliteit, daarbij ook denkend aan het milieu, CO2 neutraal en hanteert de visie van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). DMV-zonnepanelen wordt er meer dan voldoende stroom opgewekt voor de hele productie. Richard is met zijn bedrijf een erkend leerbedrijf en verwerkt voornamelijk FSC-gekeurd materiaal dat garandeert dat zij papierproducten gebruiken uit speciale FSC gecertificeerde productiebossen.

Wilt u dat uw print- en drukwerk de beste behandeling krijgt dan kunt u via de website en telefonisch contact opnemen voor een afspraak.