Vakanties en reizen….. genieten van het weer, lekker eten, andere culturen, tot rust komen of juist lekker actief bezig te zijn. Dat staat bij velen boven aan het wensenlijstje. Heb jij geen tijd en/of zin om urenlang te besteden aan het uitzoeken en regelen van jouw droomvakantie? Sinds een jaar kun je in de gemeente Heumen al je reisplannen laten regelen door Hijke Dinnissen van Travel Counsellors. Ook Hijke heeft zich aangesloten bij de Kracht van Lokaal.

Persoonlijk reisadviseur

Als jouw persoonlijk reisadviseur kan Hijke alles voor je regelen wat jij wenst of nodig hebt voor jouw reis. Dat kan een citytrip zijn, een safari, een zonvakantie op een prachtig strand tot een rondreis met een huurauto of camper. En alles daar tussen in. Van pakketreizen tot ingewikkelde maatwerkreizen voor verre bestemmingen. Zoveel mensen zoveel wensen. Dat maakt iedere vakantie uniek.

Wat mag er in deze tijd?

De wereld gaat langzaam aan weer een beetje open en in de komende tijd zal er steeds meer mogelijk worden. Intussen hebben er een aantal bestemmingen een aangepast reisadvies ontvangen en is het mogelijk om weer op vakantie naar het buitenland te gaan.

Maar let op! Er kunnen per bestemming verschillende maatregelen gelden zoals het aantonen van een negatief testresultaat, een gezondheidsformulier online aandragen en/of bijvoorbeeld een quarantaine plicht. In deze tijd is het juist belangrijk om goed voorbereid op reis te gaan. Bij je zoektocht naar je vakantie moet je dus ook nog met die voorwaarden rekening houden.

Blijf je toch liever in Nederland ? Ook in eigen land zijn talloze leuke mogelijkheden.

24 uur per dag

Een ander voordeel van Hijke ten opzichte van boeken via internet of een traditioneel reisbureau is dat zij 24 uur per dag voor je klaarstaat. Mocht er onverhoopt iets misgaan op vakantie kun je erop vertrouwen dat je je problemen niet zelf hoeft op te lossen, simpelweg door één telefoontje te plegen naar Hijke. Door de 24/7 duty office van Travel Counsellors die continu de wereld monitort en achter de schermen klaar staat kan er direct actie worden ondernomen.

Travel Counsellors

Travel Counsellors is een internationale franchise organisatie met vele partnerships met leveranciers over de hele wereld; van de grote bekende touroperators tot lokale partners. Met zo’n 1800 collega’s wereldwijd beschikt Hijke over de leukste inside tips. De organisatie is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds waardoor je verzekerd bent van een onbezorgde vakantie en onlangs is uit onderzoek gebleken dat Travel Counsellors in de top 3 staat van organisaties die de financiële afhandeling in deze tijden goed afwikkelt.

Het zoeken en boeken van een vakantie kun je dus met een gerust hart aan Hijke overlaten. Ze zal de vakantie voor haar klanten uitzoeken alsof het haar eigen vakantie betaamt. Neem eens contact op voor een kennismaking, dan kun je je wensen bespreken. Ze is telefonisch bereikbaar op 06-18827585 of per e-mail.

Kijk voor meer informatie op deze website.