Onderneemster Anita Uittenbogaart van RelatieZaak sloot zich ook aan bij de Kracht van Lokaal. De praktijk bestaat al ruim 7 jaar en is sinds januari van dit jaar gevestigd aan de Zwerfkei in Malden – West. We leggen uit wat de Relatiezaak precies is en kan betekenen. Anita is er trots op dat zij al veel mensen heeft kunnen helpen weer de regie te nemen over hun eigen leven.

Als counsellor is zij vooral een goede gesprekspartner die jou helpt dichter bij je eigen antwoorden te komen, en deze onder woorden te brengen. Anita doet dat op een wijze die warm en menselijk is, maar tegelijkertijd helder, trefzeker, pragmatisch en doelgericht.

Soms weet je even niet hoe je verder moet. Je staat voor lastig keuzes of je zit niet lekker in je vel. Je ervaart relatieproblemen en je vraagt je af of je nog wel samen verder moet gaan. Je bent uit liefde samen opnieuw begonnen, maar het vormen van een nieuw gezin blijkt niet zo romantisch als je had gedacht. Scheiden was een oplossing, maar hoe verder met het leven na de scheiding?

Anita Uittenbogaart is registercounsellor en richt zich met RelatieZaak met name op de relatie met jezelf en de ander. Bij Anita lopen mens en relatie als een rode draad door haar (werk)verleden, zo heeft ze drie kernwaarden hoog in het vaandel staan: professionaliteit, bezieling en relatiegericht.  Als registercounsellor is zij aangesloten bij de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling(ABvC) en geregistreerd bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

Anita probeert de drempel laag te houden door een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te bieden.  Wilt u een afspraak maken dan kunt u via de website en telefonisch contact opnemen.