In Nederasselt is Cafetaria Neertje de eerste ondernemer die zich aansluit bij de Kracht van Lokaal. Daar zijn we erg blij mee, de campagne richt zich op alle vier de dorpen: Heumen, Malden, Nederasselt en Overasselt. Hopelijk volgen snel meer ondernemers uit Nederasselt.

Neertje zit inmiddels alweer 7 jaar in Overasselt en is in de wijde regio bekend om de lekkerste pizza’s, shoarma, friet en snacks. “We gebruiken alleen goede en verse producten. Met het zoeken naar de juiste ingrediënten zijn we lang bezig geweest om het lekkerste en gezondste resultaat te bereiken”, aldus ondernemer Mirza. “Zo werken we helemaal niet meer met varkensvlees in de keuken. Al onze gerechten worden met eerlijk vlees bereid en dat proef je.”

Mirza is echt een ondernemer die lokaal gericht is. Aansluiten bij de Kracht van Lokaal was logisch, en hij deed gelijk mee met de vaderdagactie waarbij hij ook leuke prijs aanbood.

Hij investeert in de buurt en houd goed contact met de bewoners in de buurt van zijn cafetaria en houd rekening met hun wensen. Zo schafte hij onlangs nog hybride auto’s aan, duurzaam, maar ook minder gehorig dan een diesel of benzinemoter omdat hij tot laat nog bestellingen wegbrengt naar klanten. Op die manier hebben de omwonenden daar geen last meer van.

Hij houdt zelf ook de buurt en het groen schoon, hij heeft zelf knijpers aangeschaft om het zwerfafval weg te halen, een schone frisse omgeving is fijn werken en wonen en zorgt voor minder rommel.

Zo is het op zijn terras in het zonnetje met uitzicht over het groen een heerlijk plekje om te zitten. Wil je zijn heerlijke gerechten ook eens proberen? Ga dan naar de website: https://www.cafetarianeertje-nederasselt.nl/