Ook ondernemer Remko de Vries van beddenspeciaalzaak De Vries uit Malden ondersteunt de Kracht van Lokaal. Deze winkel is gevestigd in het winkelcentrum Malden aan de kant van de Rijksweg.

Remko en zijn team zijn inmiddels een begrip in Malden en bestaan al 30 jaar. Vanuit zijn passie heeft Remko mensen weer enorm veel levensvreugde toe kunnen bedelen en, hij vindt het belangrijk dat mensen lekker slapen. Hij weet wat goed slapen voor mensen kan betekenen.

Remko de Vries, in hart en nieren een beddenspecialist die dit vak als een passie ziet. De Vries is sterk in: goed inventariseren, bepalen waar de behoeftes liggen en het geven van gepersonaliseerd advies, werken op basis van slapen en zij koppelen best veel aan de gezondheid. Zo verdiepen ze zich in mensen met klachten om ervoor te zorgen dat deze tijdens de nacht afnemen om zo overdag goed te kunnen functioneren.

Ze nemen alle tijd en rust voor de klant en hebben een waanzinnige service.  Remko: ”Onze taak als verkoper is dat de kwaliteit hoog moet zijn naar de koper toe en dat zien we als een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Hiermee bereiken wij dat we onderscheid maken in het advies en service naar de consument ”.

Remko gaat heel ver wat betreft het welzijn van zijn consumenten zoals bijvoorbeeld een volledig medisch matras, deze matrassen moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Het moet aansluiten op uw lichaam en uw voorkeuren. Daarom is ieder matras bij hen uniek opgebouwd. Zij zorgen dat iedere zone is afgestemd op uw lichaam.  Eventuele rug- en nekklachten worden daarin meegenomen en wordt er samengewerkt met fysiotherapeuten. De fysiotherapeut maakt de spieren los en beddenspeciaalzaak De Vries zorgt voor een stabiele steun. Deze samenwerking is perfect om u te ondersteunen voor een goede nachtrust zodat u overdag goed kunt functioneren.

Remko is met een collega bezig om een app te ontwikkelen op basis van medicijngebruik om te bepalen welk materiaal het beste hiervoor bestemd is, om zo het beste matras aan te bevelen aan de consument. Zo gaan de medewerkers ook zelf naar het buitenland om in de fabriek te kijken hoe de matrassen worden gemaakt. Dit maakt dat zij betere kennis hebben van materialen en matrassen en daardoor beter advies kunnen geven want uw nachtrust is wel uw gezondheid, aldus Remko.

Remko werkt samen met de GLI-programma. Dat is een lifestyle interventieprogramma dat uitgaat van de Ysveld fysiotherapie. Dit is een traject van twee jaar waarin mensen met obesitas worden begeleid. Door middel van lifestyle interventie leren zij een nieuwe manier van leven tot zich te nemen.

Wilt u een afspraak maken dan kunt u via de website en telefonisch contact opnemen voor een afspraak.