Paul van der Vaart runt met zijn naaste familie, het lokale Autobedrijf Van der Vaart in Overasselt. Samen met zijn 2 zonen Nico en Paul jr. vestigden zij zich ruim tien jaar geleden in een groot pand aan de Schoonenburgseweg 9, in de dorpskern van Overasselt in het verlengde van de Hoogstraat. Zijn kleinzoon Nico jr. werkt intussen ook in het bedrijf en ze zijn bijna altijd in de werkplaats te vinden. Aansluiten bij de Kracht van Lokaal is logisch voor Paul van der Vaart.

‘Onze regio telt veel ondernemers, en die zijn bijna allemaal vaste klant bij het autobedrijf met hun bedrijfswagens. Het is belangrijk om elkaar lokaal te blijven helpen, samen kom je verder.’ Bijzonder aan de grote en schone werkplaats is een aparte ruimte en brug voor grotere en zwaardere wagens, zoals campers en bestelbussen.

Naast onderhoud, reparatie en APK is het ook mogelijk om bij Van der Vaart een auto in te ruilen of een occasion te kopen. Dit doen we zowel voor particuliere als zakelijke klanten. De extra service van de garage krijg je er dan altijd bij zodat je weet dat je een goede auto koopt.

Een no-nonsens mentaliteit past bij de familie. Duidelijke afspraken vooraf en geen onverwachte hoge kosten. En hoe handig is het dat u na het wegbrengen van de auto gewoon naar huis kunt lopen in plaats van vervoer moeten regelen of een leenauto huren omdat de garage dichtbij huis ligt? De koffie staat voor u klaar bij Autobedrijf Van der Vaart!