Ook onderneemster Annemiek Klabbers van LÉGAN Hand- en Voetzorg uit Heumen sloot zich aan bij de Kracht van Lokaal. Deze praktijk is gevestigd aan huis en is een gediplomeerd lid van ProVoet. Provoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures.

Annemiek is een gediplomeerd pedicure & nagelstyliste en werkt met verschillende lijnen van verzorgingsproducten waarvan zoveel mogelijk op natuurlijke basis. U kunt er terecht voor diverse soorten pedicurebehandelingen, waarbij zij zich aanvullend heeft geschoold op het gebied van nagelbeugels en nagelreconstructies als oplossing voor ingroeiende teennagels en/of cosmetische verfraaiing van schimmelnagels.  Ook kunt u er terecht  voor verkoop van verzorgingsproducten die u thuis fijn kunt gebruiken zoals diverse soorten crèmes, nagelolie,  wandelwol en knetterzeep. En binnenkort komt er een eigen lijn met producten.

Wilt u dat uw voeten & handen de beste behandeling krijgen dan kunt u via de website en telefonisch contact opnemen voor een afspraak.